Spiloppen

Spiloppen er Ringe Friskoles SFO

I Spiloppen er der flere forskellige måder at bruge sin fritid på. Der er legepladsen med dens mange muligheder for leg og boldspil. Vi kan lave bål eller tage på ture i området. 

Indenfor har vi et multiværksted til at udfordre det kreative, et puderum, legorum, brædtspil m.m. Vi bruger skolens hal og byens omgivelser. 

Vi lægger vægt på, at Spiloppen er et sted, hvor børnene har deres fritid, hvor de kan lege, hygge sig, være kreative og opbygge sociale relationer. 

Vi tilbyder forskellige aktiviteter i løbet af dagen, som børnene som oftest selv kan bestemme, om de vil deltage i eller ej. Vi lægger mere vægt på, at børnene har mulighed for at lege, snakke og blive lyttet til, end at de har et produkt med hjem.

Af og til laver vi særlige aktiviteter, som vi informere om på VIGGO. 

Af og til arrangere vi “Pas på Spilopdag”, hvor vi hjælpes ad med at få ryddet op og ordnet de ting, der trænger til en kærlig hånd. Dette gør vi for at give børnene en følelse af, at det er deres Spilop og at de har et ansvar for at passe på de ting vi har. 

Åbningstider

Spiloppen er åben på alle skoledage og i sommerferien, med undtagelse af 3 uger, hvor skolen er helt lukket. I efterårsferien og vinterferien holder vi åbent, hvis der er mindst fem børn tilmeldt. Derudover er der lukket i juleferien, de tre dage op til Påske og fredag efter Kristihimmelfart. 

Spiloppen er åben alle skoledag fra kl. 7.00 – 8.00, hvor der er morgenpasning frem til skoledagen starter. Om eftermiddagen er der åbent i følgende tidsrum:

mandag til torsdag kl. 12.00-17.00

fredag kl. 12.00-16.00

I feriepasningen er der åbent mandag til fredag fra morgenstunden kl. 7.